Concursos per artistes

En aquest link trobareu un llistat molt complet de convocatòries de concurs per a il·lustradors, dissenyadors, arquitectura efímera, fotografia, etc.

www.theartboulevard.org

No tots els concursos són dolents ni volen aprofitar-se de la bona feina d’algú. Si estàs pensant en presentar-te a un dels centenars de concursos de disseny que diàriament es convoquen, aquests són alguns punts als quals prestar atenció:

  • Hi ha concursos de disseny en els quals les empreses decideixen, en lloc d’encarregar als professionals, saltar aquest pas i treure a concurs ja que d’aquesta manera posen el preu i més tenen on triar.
  • Els concursos de disseny oberts a tothom, sense cap tipus de remuneració, haurien de ser rebutjats per qualsevol professional que es preï.
  • Si el concurs té un premi important és una bona raó per participar.
  • És recomanable participar a concursos de disseny que ens donin un reconeixement.
  • Un projecte de disseny no és un procés d’introspecció personal, de generació espontània o d’idees. Es tracta de conèixer necessitats, opinions, punts de vista, intercanviar objectius i arribar a acords.
  • Tots sabem com d’important és una bona presentació. Poder presentar o defensar el teu treball davant d’un jurat és vital per a l’enteniment just del projecte. Si es tracta de sobre tancat procurar explicar molt bé la teva feina per escrit.
  • S’assebentarà tothom o només ho sabrà la teva mare? És una bona pregunta per fer-se abans de presentar-se a un concurs.
  • Llegir les bases és fonamental. És bo participar si quan guanyem se’ns paga per la feina feta, però és important tenir clar que no han de quedar-se amb els beneficis que pugui generar la nostra feina.

És cert que tot això està molt bé, però quan s’està a casa ociós i sense res a fer és important mantenir el cap ocupat i en forma. Així que si el motiu és tan senzill com el que no es té res millor a fer, és bo plantejar-se nous reptes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s