Estils de paràgraf i de caràcter

La gràcia de crear estils fa que tota la feina de text s’automatitzi i per tant sigui més ràpida i menys feixuga de controlar, ja que en canviar el format d’un estil, s’actualitza tot el text al qual s’hagi aplicat aquest estil amb el nou format.

Un estil de caràcter és un conjunt d’atributs de format de caràcter que es pot aplicar a un text en un sol pas. Els estils de caràcter no inclouen tots els atributs de format del text seleccionat. En el seu lloc, quan creem un estil de caràcter, InDesign converteix només aquells atributs que siguin diferents del format de l’estil de la part del text seleccionat. D’aquesta manera, podem crear un estil de caràcter que, quan s’aplica al text, modifica únicament alguns atributs, com les famílies i la mida de la font, ometent tots els altres atributs de caràcter.

Un estil de paràgraf inclou atributs de format de paràgraf i caràcter, i es pot aplicar a un paràgraf seleccionat o a un interval de paràgrafs.

És a dir, imaginem que cadascuna de les caixes de text respon a un estil de paràgraf i dins d’aquesta caixa de text hi ha petites variacions d’estil de caràcter.

Els estils de paràgraf i de caràcter es troben en panells diferents. Ventana > Estilos > Párrafo / Carácter

+ info: Adobe Indesign

estilo de parrafo

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s